Kurucu Mesajı

Koray Varol'un Velilere Mesajı

Merhaba,

​

Çocuklarımız bizim en deÄŸerli varlığımızdır.

Biricik çocuklarınızın geleceÄŸiyle ilgili endiÅŸelendiÄŸinizi ve onlar için en iyisini yapmak istediÄŸinizi biliyorum. Yılların getirdiÄŸi deneyim ve birikimle bu okulun her bir detayını tasarlarken eÄŸitimci kimliÄŸimden önce çocuÄŸunun eÄŸitimini ve geleceÄŸini düÅŸünen bir baba gibi düÅŸünmeye büyük özen gösterdim.

Atatürk’ün gösterdiÄŸi hedefler doÄŸrultusunda çaÄŸdaÅŸ ve uluslararası eÄŸitim standartlarını benimseyen üst düzey donanıma sahip bir okul oluÅŸturmayı amaçladım.

​

Okulumuzun misyonu olan “BaÅŸarı ve mutluluÄŸu yaÅŸam biçimi haline getirmiÅŸ, fark yaratan bireyler yetiÅŸtirmek” hedefine ulaÅŸmak için çocuklarımızın her ÅŸeyden önce biliÅŸsel, sosyal ve duygusal geliÅŸimlerine mümkün olan en nitelikli katkıyı saÄŸlayacağız. Çocuklarımız akademik, sanatsal ve sportif alanlarda; okulumuzda elde ettikleri bilgi, beceri ve deÄŸerlerle onları yaÅŸam boyu baÅŸarıya taşıyacak bir vizyona sahip olacaklar.

Atatürk, “GençliÄŸi yetiÅŸtiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. GeleceÄŸin aydınlığına onlarla kavuÅŸacaksınız.” der. Koray Varol Okulları da Atatürk’ün eÄŸitime olan bu yaklaşımından yola çıkarak vizyonu ve yüksek hedefleri olan öÄŸrencilerin okulu olmayı hedeflemektedir. Böylesi hedeflere hazırlık, bu süreci bütünsel olarak yönetecek deneyim ve uzmanlığın yanı sıra her öÄŸrenciyi tek tek tanımayı ve bireye özel yaklaşımlar geliÅŸtirmeyi zorunlu kılar. Okulumuzdaki çalışma disiplini, takip ve ilgi anlayışı bu zorlu süreci baÅŸarıya ulaÅŸtıran baÅŸlıca gücümüz olacaktır.

Koray Varol Okulları öÄŸretmenleri, öÄŸrencileri ve velileriyle bir bütün olarak kenetlenen, aile gibi düÅŸünüp hareket eden, baÅŸarı ve mutluluÄŸa odaklanmış, her öÄŸrencinin biricik olduÄŸu, butik bir okuldur. Çocuklarımızı mutlu ve baÅŸarılı bir geleceÄŸe hazırladığımızı bilmek en büyük kazancımız ve gururumuz olacaktır.

Sevgi ve saÄŸlık dileklerimle…

Koray VAROL